Nu har även NIF Örebro bestämt sig för IMG Media!

Nerkes Internationella Förening startade 2006 och är en paraplyorganisation för Togo föreningen, iranska ungdomsföreningen, afghanska föreningen, Afrikas Horn och Carrefour Francophones. Målet med organisationen är att skapa möjligheter som hjälper unga immigranter och deras vårdnadshavare att integrera till det svenska samhället. Detta görs via olika aktiviteter som seminarier, konferenser, workshops, HIV-projekt och ungdomsutbyte genom Erasmus+. Nerkes Internationella Förening arbetar lokalt, regionalt och givetvis internationellt.

Kolla på deras hemsida här: Niforebro.com

Dela:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Mer Nyheter

Ta Kontakt

Dela gärna inlägget

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email